Ιστορία της SonicSonic the Hedgehog περισσότερο γνωστή με το όνομα του Sonic είναι ο κύριος χαρακτήρας της σειράς Sonic παιχνίδι βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Sega, καθώς και μια σειρά από spin-offs των κόμικς, κινούμενα σχέδια και ταινίες.
Το πρώτο παιχνίδι Sonic, Sonic the Hedgehog, κυκλοφόρησε 23 Ιούνη 1991, κυκλοφόρησε με σκοπό την παροχή Sega με μια μασκότ ότι υψηλές αποδόσεις με την εικόνα της Sega.

Από τότε, Sonic έχει γίνει ένας από τους χαρακτήρες του σε πιο κόσμο του παιχνιδιού βίντεο είναι γνωστή, με τα παιχνίδια που έχουν πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το 1990, ενώ η Nintendo, Sega κύριος ανταγωνιστής στην αγορά της κονσόλας, είχε ήδη βρει την τέλεια μασκότ Mario το 1985, Sega εξακολουθεί να ψάχνει για μια χαρισματική φιγούρα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί πραγματικά με το διάσημο υδραυλικός.
Τέλος, ο μπλε σκαντζόχοιρος Naoto Oshima, του οποίου η κωδική ονομασία ήταν "M.Needlemouse" (Needlemouse είναι μια κυριολεκτική μετάφραση του σκαντζόχοιρου στα ιαπωνικά), η οποία επιλέχθηκε να ενσαρκώσει τη νέα μασκότ της Sega.
Το μπλε χρώμα επιλέχθηκε για να ταιριάζει με το μπλε λογότυπο της Sega, τα παπούτσια εμπνευσμένα από τα χρώματα της εξώφυλλο του άλμπουμ Bad του Michael Jackson, με μια πολύ ισχυρή αντίθεση μεταξύ του κόκκινου και του λευκού, όπως μπότες του Αϊ-Βασίλη.
Ο χαρακτήρας τελικά ονομάζεται "Sonic", λόγω της προσφυγής της στην αγορά των ΗΠΑ vitesse.Pour και αντίθεση με το Mario
Sonic δίνει μια νέα, γρήγορη και ελαφρώς αλαζονικό. Αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να κολυμπήσει, επειδή εκείνη την εποχή, Yuji Naka πιστεύεται σκαντζόχοιροι μπορούν να κάνουν (γέλια). Πηγαίνει για Megadrive το 1991.

Εμφανίσεις του Sonic ποικίλει ανάλογα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το στυλ με το οποίο έχει σχεδιαστεί: Το αρχικό Sonic σχεδιάστηκε από Oshima ήταν μικρή με κοντό αγκάθια, ένα στρογγυλό σώμα και την ίριδα δεν είναι ορατή, όπως βιντεοπαιχνίδια έχουν σχεδιαστεί έργα τέχνης για τη συσκευασία του Sonic the Hedgehog και άλλα παιχνίδια στη σειρά.
Όταν Sonic the Hedgehog 2 για το Megadrive εμφανίστηκε, οι αναλογίες του Sonic έχουν αλλάξει σε πολύ μεγαλύτερο και επιβλητικό.

Από το Sonic Adventure, που κυκλοφόρησε το 1998, Sonic επανασχεδιάστηκε από Yuji Uekawa, προσδίδοντας μεγαλύτερο πόδια, ένα σώμα λιγότερο σφαιρικό, γέρνοντας περισσότερο καλάμια, και πράσινα μάτια.

Αλλά ας θυμηθούμε ότι πάνω απ 'όλα το έτος 90 ήταν ότι η εμφάνιση της δημιουργίας ενός μύθου που αποτελεί μέρος της λίστας των μεγαλύτερων χαρακτήρων βιντεοπαιχνιδιών από τη γέννηση του μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξία και το ταλέντο που έχει συνέχισε να παρέχει την ποιότητα εργασίας και τις ιδέες τους λάτρεις πραγματικά, και την ανάδυση ενός νέου παιχνιδιού που επιβάλλει νέα πρότυπα στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών πλατφόρμες.

Σήμερα ....

Και σήμερα, καλά, είναι πάντα η ίδια επιτυχία όπως γνωρίζετε κυρίως με παιχνίδια προσαρμοσμένα στις: PlayStation 3, Wii U, Xbox 360, Nintendo 3DS, PlayStation Vita και ναι και όχι λιγότερο.

Έτσι, εάν έχετε μια ξαφνική ώθηση να παίξουν Sonic, έρχονται και να δοκιμάσετε τα παιχνίδια μας!.

Sonic παιχνίδια μας