Слободен Sonic игра во вселената

Во оваа авантура игра во вселената можете да изберете вашите акции, но не заборавајте дека целта е да ги победи вашиот зло противник tos да станат посилни и да бидат способни да ги заштити вашите најблиски.

Контроли.

  • : Одбери напади.


72% сакам оваа игра
Слободен-sonic-игра-во-вселената