Sonic авантура игра

Retraceant игра Sonic авантури во оваа авантура игра мора да се соберат колку што е можно прстени и да си одат што е можно повеќе.

Контроли.

  • : Крауч.
  • : Препрати.
  • : Одете.
  • : Скокни.


76% сакам оваа игра
Sonic-авантура-игра