Sonic авантура онлајн

Во оваа игра, игра ликот на Sonic вашата цел е да се оди колку што е можно, обрнувајќи внимание на вашите непријатели.

Контроли.

  • : Препрати.
  • : Одете.
  • : Скокни.


71% сакам оваа игра
Sonic-авантура-онлајн