Sonic во неговите авантури

Во оваа игра, игра ликот на Sonic вашата цел е да се оди колку што е можно, обрнувајќи внимание на вашите непријатели.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.


70% сакам оваа игра
Sonic-во-неговите-авантури