Sonic играта и неговите авантури

Во оваа игра треба да игра како неколку ликови, вашата цел е да се оди колку што е можно, обрнувајќи внимание на вашите непријатели

Контроли

  • : Крауч
  • : Препрати
  • : Одете
  • : Roll


71% сакам оваа игра
Sonic-играта-и-неговите-авантури