Sonic и неговите пријатели

Во оваа игра, игра ликот на Sonic вашата цел е да се оди колку што е можно, обрнувајќи внимание на вашите непријатели.

Контроли.

  • : Скокни.


66% сакам оваа игра
Sonic-и-неговите-пријатели