Sonic мото

На одборот на неговиот мотоцикл да им помогне на Sonic соберат што повеќе монети, и да си одат што е можно повеќе.

Контроли.

  • : Препрати.
  • : Одете.
  • : Потпрен напред.
  • : Посно назад.


68% сакам оваа игра
Sonic-мото