Sonic опашки испраќа во вселената

Во оваа авантура игра, игра како Sonic опашки придружник во просторот за него да ги собереш најмногу соба е можно, но на патот сее замка.

Контроли.

  • : Одете на правото.
  • : Одете на лево.
  • : Скокни.


69% сакам оваа игра
Sonic-опашки-испраќа-во-вселената