Sonic трка пречка

Принципот е едноставно да се кандидира додека избегнување на пречки кои се претстават себе си за вас.

Контроли.

  • : Свртете десно.
  • : Свртете лево.


70% сакам оваа игра
Sonic-трка-пречка