Pacman флеш игра со Sonic

Игра Sonic Pacman.

Контроли.

  • : Планината.
  • : Низ.
  • : Одете на правото.
  • : Одете на лево.


50% сакам оваа игра
Pacman-флеш-игра-со-sonic