Sonic во галаксијата

Игра Sonic робот, се избегнат сите метеорити, да ги задржи контролата и да си одат што е можно повеќе.

Контроли.

  • : Планината.
  • : Низ.
  • : Препрати.
  • : Одете.
  • : Напад.


72% сакам оваа игра
Sonic-во-галаксијата