Sonic: Кој сака да биде милионер (3)

Во оваа игра, целта е да се одговори на прашањата што ќе можете да прочитате за да се збогатат, тогаш: кој сака да биде милионер

Контроли

  • : Изберете одговори


66% сакам оваа игра
Sonic-Кој-сака-да-биде-милионер-3