6 Sonic RPG

Поглавје 6: Во оваа епизода Sonic влегува во сад Општи Robotnik и ќе се бори од почетокот на старател робот. Robotnik пристапи.

Контроли.

  • : Одбери напади.


73% сакам оваа игра
6-sonic-rpg