Aventurat e Tails

Në këtë lojë, ju të luajnë karakterin e zërit qëllimi juaj është të shkoni sa më shumë të jetë e mundur, duke i kushtuar vëmendje të pengesave të ndryshme.

Kontrollet.

  • : Forward.
  • : Go.
  • Z: Shko dhe Fly.


75% love këtë lojë
Aventurat-e-tails