Flash game zërit aventurën

Në këtë lojë aventurë qëllimi është për të mposhtur të keqen tos tuaj kundërshtar për t'u bërë më të fortë dhe të jetë në gjendje për të mbrojtur të dashurit tuaj.

Kontrollet.

  • : Zgjidh sulme.


74% love këtë lojë
Flash-game-zerit-aventuren