Lojë falas zërit në hapësirë

Në këtë lojë aventurë në hapësirë ​​që ju mund të zgjidhni veprimet tuaja, por mos harroni se qëllimi është për të mposhtur të keqen tos tuaj kundërshtar për t'u bërë më të fortë dhe të jetë në gjendje për të mbrojtur të dashurit tuaj.

Kontrollet.

  • : Zgjidh sulme.


72% love këtë lojë
Loje-falas-zerit-ne-hapesire