Lojë zërit aventurën

Retraceant lojë aventurat zërit në këtë lojë aventurë që ju duhet të mbledhë sa më shumë unaza të jetë e mundur dhe të shkojnë aq larg sa të jetë e mundur.

Kontrollet.

  • : Crouch.
  • : Forward.
  • : Go.
  • : Jump.


76% love këtë lojë
Loje-zerit-aventuren