Lojra zërit dhe aventurat e tij

Në këtë lojë ju të luajnë si karaktere të ndryshme, qëllimi juaj është për të shkuar sa më shumë të jetë e mundur, duke i kushtuar vëmendje të armiqve të tu

Kontrollet

  • : Crouch
  • : Forward
  • : Go
  • : Roll


71% love këtë lojë
Lojra-zerit-dhe-aventurat-e-tij