Zërit dhe miqtë e tij

Në këtë lojë, ju të luajnë karakterin e zërit qëllimi juaj është të shkoni sa më shumë të jetë e mundur, duke i kushtuar vëmendje të armiqve të tu.

Kontrollet.

  • : Jump.


66% love këtë lojë
Zerit-dhe-miqte-e-tij