Zërit në Galaxy

Luajnë robot zërit, për të shmangur të gjitha meteorites, të mbajtur nën kontroll dhe të shkojnë aq larg sa të jetë e mundur.

Kontrollet.

  • : Mount.
  • : Down.
  • : Forward.
  • : Go.
  • : Sulmi.


72% love këtë lojë
Zerit-ne-galaxy