6 RPG zërit

Kapitulli 6: Në këtë episod i zërit Robotnik hyn në anije të Përgjithshëm dhe do të luftojmë që nga fillimi një mbrojtës robot. Qasjet Robotnik.

Kontrollet.

  • : Zgjidh sulme.


73% love këtë lojë
6-rpg-zerit