Luaj zërit - Final Fantasy 6

Në këtë pjesë të gjashtë, ju do të mbijetojë dhe të bëhet më e fortë nga luftimet.

Kontrollet.

  • : Zgjidh sulme.


79% love këtë lojë
Luaj-zerit-final-fantasy-6