Пацман Фласх игра са Сониц

Плаи Сониц Пацман.

Контроле.

  • : Моунт.
  • : Доле.
  • : Иди на десно.
  • : Иди на лево.


50% Волим ову игру
Пацман-Фласх-игра-са-Сониц